Biografie Kitty Hagen

Kitty Hagen

Na de modevakschool kwam Kitty terecht in de modebranche. Dit was interessant maar absoluut niet spannend genoeg. Je bent jong en Kitty was op zoek naar het onbekende. Via een vriendin kwam zij in kontakt met mensen uit het circus en opeens was daar het avontuurlijke verlangen om mee te gaan reizen. Te ontdekken wat dat nu is die magische cirkel van zand en zaagsel!

Zij begon in 1982 als manusje van alles bij Circus Holiday, familie van Toni Boltini. Kitty Hagen werd aangenomen voor de reclame maar eigenlijk wilde zij alleen maar in de piste staan. Nou, dat heeft ze geweten! Zij liet krokodillen over zich heenlopen, stond voor hetKitty Hagen messenwerpbord, werkte met wurgslangen, deed mee aan de trapeze in een luchtballet en kreeg spierballen van al het sjouwen tijdens op- en afbouw van de circustent. Een harde leerschool die 3 jaar duurde. Al met al een goede basis voor haar verdere carriére.

Maar zij wilde meer! Via de in het Circuswereldje overbekende 'Ome Chef en Tante Fien' kreeg zij een eigen nummer. De nu alom geprezen Kitty Hagen Fakirshow. De eerste vrouw in Nederland met een variété act die bestaat uit vuur, glas, spijkerbed en vlijmscherpe zwaarden. Dit alles in een supervrouwelijke en de Kitty Hagen zo eigen temperamentvolle presentatie. TV optredens bij Nieuwe Oogst met Pim Jacobs, de Showbizz kwis, Lotto-Live, Los Vast met Jan Rietman, Linda de Mol, 100 Jaar Carré, Tros TV show, Patty Brard, Catherine Keyl, Late Night Show van Peter Jan Rens en ga zo maar door.

Na een aantal jaren exclusief aan een buro verbonden te zijn geweest vond Kitty het plezierig om de touwtjes zelf in handen te nemen. Zo werd op 30 mei 1991 Kitty HagenBack-Stage Kitty Hagen gestart. Het woord zegt het al: achter de schermen bij Kitty Hagen. Naast haar artistieke capaciteiten heeft Kitty een nogal gezonde portie organisatiedrift. Back-Stage Kitty Hagen is hiermee een interessante aanvulling voor collega buro's en organisatoren en geeft een bijzondere invulling aan feesten en evenementen. Kitty Hagen zal altijd actief blijven in het haar zo geliefde entertainment wereldje. Je kunt wel zeggen: ze kan niet anders! Tot op de dag van vandaag is haar inmiddels gevestigde naam een begrip en verdient zij alom respect.

Al velen weten de weg te vinden naar Back-Stage Kitty Hagen. Hét entertainmentburo dat gespecialiseerd is in circus, variété en spraakmakende acts. Hét organisatieburo voor feestelijke en creatieve evenementen.
Kitty Hagen
U overweegt een feest te geven? U organiseert een activiteit? U wilt iets bijzonders op uw evenement? Dan heeft u iemand nodig met creatieve en verrassende oplossingen, een persoonlijke aanpak, kennis in de business. Iemand die uw bedoelingen begrijpt en die een passend antwoord heeft op uw vragen, ideeën en wensen. Wij zeggen niet: wij kunnen alles zelf organiseren! Back-Stage werkt nauw samen met specialisten, en zo hoort het ook. Zo krijgt u als klant altijd het beste. Met Back-Stage Kitty Hagen als aanspreekpunt is uw feest in goede handen.