Biografie Martine de Jager

 

Martine de JagerMartine wordt ook wel bestempeld als de R&B / Soul Diva in een blanke huid. Vanwege haar omvang is zij al een bijzondere verschijning, maar als zij haar strot opengooit is zij niet meer te ontwijken. Entertainen is haar vak en met een bijzonder gevoel van entertainen is deze jonge talentvolle artieste zowel actief in het theater, concertpodia als op de diverse evenementen en besloten feestelijkheden in het hele land.

Haar opleiding volgde zij aan de Havo voor Muziek en Dans, gevolgd door het Rotterdams Conservatorium en de Academie voor lichte muziek in Hilversum, waar zij bij haar docent John de Mol sr. een bijzondere plek in nam.

 

Martine de Jager

Haar werkzaamheden zijn uiteenlopend: Naast ‘n bliksemoptreden op trendy feesten als “MC Miss Martin” speelt zij een belangrijke rol in de Dinershow van het Prinsestheater; treedt regelmatig op met het duo de Arrogantas, is voor kinderen actief met de “ome Dick en tante Dun show” en presenteert haar eigen soloprogramma “Op de high tea bij Martine”, dat in Rotterdam alsook Amsterdam op twee unieke locaties plaatsvindt. Haar meest recente project is de samenwerking met David Knopfler, oprichter van de Dire Straits.

 

Martine de JagerEntertainen is haar vak en zodra Martine haar strot dan ook open gooit, is ontwijken echt onmogelijk. Door haar jarenlange ervaring heeft Martine dan ook een memorabele staat van dienst opgebouwd. Martine komen we solo tegen op concertpodia met voor haar geschreven repertoire, op evenementen met klassiekers uit de 70’s, 80’s en 90’s en niet te vergeten haar Nederpop, disco, gospel en R&B songs, al dan niet voorzien van backingvocals en dansers. Aanraders zijn zeker haar optredens in de dinershow van het Prinses Theater en haar programma “op de High Tea bij Martine” waar zij slechts met begeleiding van een pianist, een complete middag haar gasten ontvangt en vermaakt. Bijzonder zijn ook haar bijdragen bij bruiloften: zowel het intiem opluisteren van de ceremonie, de sfeerbepaling van de receptie of het spetteren op de afterparty: Martine weet met de juiste toon een bijzondere extra toevoeging aan die onvergetelijke dag te zijn.